Despre Noi

Despre noi – securitate web și siguranță!

Htaccess, este un serviciu de securitate și revizuire a website-urilor, care ajută oamenii să ia decizii în cunoștință de cauză dacă au încredere într-un website sau nu.

Htaccess se bazează pe o abordare unică de crowdsourcing care colectează evaluări și recenzii de la o comunitate globală de milioane de utilizatori.

Noi evaluăm și comentăm website-urile pe baza experiențelor personale, acumulate în decursul anilor. Mai exact, suntem o companie din Alba Iulia, care este specializată în securitate Web și servicii de optimizare SEO.

Comunitatea htaccess

Abordarea bazată pe comunitatea htaccess permite specialiștilor noștri să vă protejeze împotriva amenințărilor pe care numai ochiul uman le poate detecta.

Vă ajutăm să preveniți înșelătoriile, magazinele online nesigure și conținutul sub formă de SPAM.

Serviciile noastre completează soluțiile tradiționale de securitate Web care protejează calculatoarele împotriva amenințărilor tehnice, cum ar fi virusurile și alte programe software dăunătoare.

Htaccess se bazează pe un sistem deja brevetat pe serverele web, în care comportamentul utilizatorilor este analizat și monitorizat în mod sistematic pentru a se asigura că evaluările sunt fiabile, precise și actualizate constant.

În plus, evaluările sunt validate cu informații terțe de încredere, cum ar fi listele negre ale website-urilor de phishing și liniile de securitate header.

Cum funcționează website-ul nostru?

La suprafață, „Htaccess.ro”, funcționează într-un mod foarte simplu – rezolvă reputația website-urilor și problemele de securitate.

De exemplu, cumpărătorii online care explorează internetul, pot ajunge și la Dvs., pe website.

Aceștia pot fi preocupați dacă website-ul Dvs., este de încredere în ceea ce privește calitatea produselor și serviciile pentru clienți.

Folosind serviciile noastre de securitate Web, puteți evita atacurile cibernetice. Cu toții vrem să explorăm internetul în siguranță și htaccess.ro vă ajută să faceți acest lucru.

Dezvoltăm tehnologia pentru a estima fiabilitatea legăturilor pe website-uri noi înainte de a exista evaluări ale utilizatorilor. Aceasta este soluția noastră pentru a salva utilizatorii de site-uri noi de phishing sau malware.

Folosind tehnologiile noastre de optimizare, veți putea un website mult mai sigur. Noi suntem capabili să ne îndeplinim misiunea de a proteja colaboratorii de atacurile cibernetice.

Opinia Dvs.

Despre Noi

  • Selectați
  • 20-24
  • 25-29
  • 30-34
  • 35-39
  • 40-44
  • 45-49
  • 50+