Plugin Duplicate Post, copierea de postări printr-un simplu click

Plugin Duplicate Post, copierea de postări printr-un simplu click. Permite utilizatorilor să copieze postări de orice tip pentru o editare ulterioară.

Descriere

Acest plugin Duplicate Post permite utilizatorilor să cloneze postări de orice tip. De asemenea, permite o copiere pe schițe noi pentru o editare ulterioară.

Cum funcționează acest plugin Duplicate Post:

  1. în ”Edit Posts”/”Edit Pages”, puteți face click pe link-ul ”Clone” sub titlul postării/paginii. Acesta va crea imediat o copie, revenind la listă;
  2. în ”Edit Posts”/”Edit Pages”, puteți selecta unul sau mai multe elemente. Alegeți ”Clone” în lista verticală ”Bulk Actions” pentru a le copia pe toate simultan;
  3. în ”Edit Posts”/”Edit Pages”, puteți face click pe link-ul ”New Draft” sub titlul postării/paginii;
  4. sunteți pe ecranul de editare a postării. Faceți click pe ”Copy to a new draft” deasupra de ”Cancel”/”Move to trash” sau în bara de administrare;
  5. vizualizați o postare ca utilizator conectat? Puteți face click pe ”Copy to a new draft” în bara de administrare.

Punctele 3, 4 și 5 vor duce la pagina de editare a noului proiect. Schimbați ceea ce doriți, faceți click pe ”Publish” și ați terminat.

Articole recomandate:

Există, de asemenea, o etichetă de șablon. Puteți să o puneți în șabloane și să vă clonați postările/paginile din front-end. Dacă faceți click pe link ajungeți la pagina de editare a noii schițe. Este la fel ca în cazul link-ului de la bara de administrare.

Plugin-ul Duplicate Post are multe setări utile pentru a-și personaliza comportamentul. Poate restricționa utilizarea la anumite roluri sau tipuri de postări. Consultați documentația amplă de pe website-ul plugin-ului.

Dacă sunteți un dezvoltator de plugin-uri, vă sugerez să citiți Ghidul dezvoltatorului. Vă asigurați compatibilitatea între plugin-ul dvs. și acesta.

Plugin-ul nu colectează nicio informație în afara instalării WordPress. Din acest motiv, se supune 100% la GDPR.

Plugin-ul nu funcționează. De ce?

În primul rând, verificați versiunea dvs. de WordPress. Mentenanța WordPress este foarte importantă pentru funcționarea website-ului dvs.

Plugin-ul Duplicate Post nu mai este prevăzut să funcționeze cu versiuni vechi. Asigurați-vă că, de asemenea, faceți upgrade la ultima versiune a plugin-ului!

Dezactivați-l și reactivați-l. Unii utilizatori au raportat că acest lucru rezolvă unele probleme.

Atenție și la tab-ul ”Permissions” din Setări. Asigurați-vă că plugin-ul este activat pentru rolurile și tipurile de postări dorite.

Dacă tot nu funcționează, poate există un fel de ”conflict” cu alte plugin-uri. Nu ezitați să scrieți pe forum, astfel încât să se găsească o soluție.

Poate fi util dacă încercați să dezactivați toate celelalte plugin-uri. Una câte una, pentru a vedea care este în conflict cu plugin-ul Duplicate Post. Dar faceți-o, doar dacă știți ce trebuie!

Plugin-ul Duplicate Post nu este tradus în limba mea

Din versiunea 3.0, traducerile plugin-ului sunt gestionate de platforma WordPress.org. Plugin-ul este livrat fără fișiere lingvistice. În primul rând, actualizați traducerile din Panoul de administrare -> Actualizări.

Duplicate Post este încă în limba engleză sau există câteva părți netraduse? Puteți ajuta la transpunerea în limba dvs. Aveți nevoie doar de un cont WordPress.org. Puteți chiar deveni redactor pentru limba dvs.

Instalare

Utilizați funcția ”Adaugă modul” din WordPress, căutând ”Duplicate Post” sau descărcați arhiva și:

  • deschideți arhiva de pe computer;
  • încărcați directorul duplicate-post în directorul /wp-content/plugins/;
  • activați plugin-ul prin meniul ”Plugins” din WordPress;
  • accesați Settings -> Duplicate Post și personalizați comportamentul după cum considerați.

Pentru a avea acces la acest plugin Duplicate Post, faceți click aici.

Lasă un comentariu