Web Design

Web Design

Web design bazat pe onestitate și integritate. HTACCESS funcționează pentru a-și ajuta clienții online, în orice mod, fiind o companie online de ultimă oră.

Ce ne face unici în web design?

HTACCESS este o companie specializată în servicii SEO, cu implementări de ultimă oră. Este bazată pe onestitate și integritate, funcționând pentru a ajuta clienții din mediul online, la creșterea traficului organic.

HTACCESS este o companie specializată în servicii de securitate web și optimizare SEO cu o creștere rapidă în mediul online. Cu rezultate dovedite și o echipă fantastică, la HTACCESS găsiți oameni de încredere. Aceștia se inplică asupra proiectelor și nevoilor dvs. de optimizare SEO.

Comerț electronic

Vânzarea produselor online, plățile cu cardul de credit și conexiunile securizate SSL, sunt vitale. Toate acestea sunt fundamentale pentru a întreține eficient o afacere de magazine online. Alăturați-vă listei în creștere de website-uri optimizate SEO care se află în comerțul online!

Hărți Google

Afacerea dvs. există în lumea reală? Asigurați-vă că Google știe unde vă aflați. Obțineți o listare în afacerile locale, prin intermediul hărților de la Google!

Scrierea conținutului

Scrierea unui conținut excelent pentru website-ul dvs. poate fi consumatoare de timp și uneori este dificilă. Dacă aveți un text bine scris pe tot website-ul dvs., veți contribui la clasarea pe Google.

Mai mult decât atât, va exista un impact  și asupra modului în care vizitatorii percep compania dvs. Serviciul inteligent de scriere a conținutului este cel mai ieftin mod de a vă îmbunătăți website-ul.

Pagini de afaceri pentru social media

Paginile de afaceri Facebook, Twitter și LinkedIn sunt esențiale în lumea online de astăzi, pentru orice companie. Un serviciu de optimizare SEO inteligent, vă poate stabili o prezență solidă pe Facebook, Twitter și LinkedIn.

E-mail marketing

Un serviciu de email marketing, reprezintă o modalitate foarte scumpă pentru a face reclamă afacerii dvs. La fel de costisitor este de a păstra legătura cu clienții dvs. Marketing-ul prin e-mail este o modalitate mai ieftină de a interacționa cu clienții.

HTACCESS utilizează instrumente de marketing prin e-mail. Compania conduce campanii de e-mail către clienți, în fiecare lună.

JQuery Image Slider(s)

Mutarea, glisarea sau schimbarea imaginilor fac ca website-urile să fie mai dinamice și mai interesante. Trecerea la un glisor de imagine jQuery este o modalitate ușoară de a îmbunătăți aspectul unui website simplu.

Identitate de brand și design de logo

Designerii HTACCESS adoră cercetarea și crearea de soluții vizuale pentru identitățile de brand. Aceștia recunosc importanța de a avea o identitate puternică și clară pentru a ieși în evidență pe piață.

Doriți să vedeți ce poate face HTACCESS pentru identitatea afacerii dvs? Nu ezitați să ne contactați pentru orice probleme legate de web design.

Web Design Responsive

Website-urile trebuie să fie vizualizate pe toate platformele. De la laptop-uri până la computere desktop și dispozitive mobile preferate.

Web design-ul responsive vă poate ajuta să vă asigurați că website-ul dvs. va fi vizibil pentru toți. Specialiștii HTACCESS vă pot ajuta să obțineți design-ul care va îndeplini aceste obiective pentru o navigabilitate sporită.

Contact

Pentru mai multe informații legate de web design, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0358 100 900. De asemenea, puteți să accesați secțiunea noastră de Contact pentru a trimite un formular.