Geaca de piele pentru bărbați- 5 ținute smart casual

Geaca de piele pentru bărbați este un item care nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărui bărbat. Este un articol foarte versatil, care poate completa orice ținută. Mai mult, poate transforma o ținută simplă, într-o ținută smart casual care va întoarce toate privirile.

Dacă îți dorești o geacă de piele pentru bărbați de calitate, poți opta pentru cele de la brand-ul Serge Pariente. Acesta este un brand franțuzesc, care excelează la capitolul calitate. Serge Pariente s-a impus datorită creativității și rigorii în lumea deosebită a modei. Jachetele de piele realizate de acest brand se remarcă prin design-ul inedit și elementele haute couture.

Îți prezentăm mai jos 5 idei de ținute smart casual pe care le poți crea cu o geacă de piele pentru bărbați.

  1. Un look smart casual inedit

Poartă geaca de piele cu o pereche de pantaloni chino. În plus, alege o cămașă albă și niște ghete potrivite jachetei, iar rezultatul va fi unul inedit. Pentru această ținută poți opta pentru o geacă de piele naturală pentru bărbați, simplă, de la Serge Pariente.

  1. Obține un look inspirat de anii ‘80

Anilor ‘80 le sunt caracteristice jachetele din piele. Bărbații pot opta pentru un look la care să poarte perechea preferată de teneșă, o pereche de pantaloni rupți și un tricou alb. Rezultatul? Un look perfect pentru ieșirele afară cu prietenii. Mai mult, este un look care arată că nu ai pierdut mult timp pentru a-ți alege articolele vestimentare. Pentru această ținută îți recomandăm jacheta de piele Leman de la Serge Pariente.

  1. Creează-ți un look de seară famulos cu geaca de piele pentru bărbați

Da, geaca de piele poate fi purtată și seara, la un eveniment important. Alege o pereche de pantaloni eleganți, smart casual, o cămașă în tonuri neutre și o pereche de pantofi de piele. Pentru un look elegant, demn de admirat, îți recomandăm să oprezi pentru jacheta de piele STYLE 17 de la Serge Pariente.

  1. Obține un look rock cu geaca de piele potrivită

Alege o pereche de blugi slim în nunață de albastru și un tricou sau o cămașă neagră. Fermoarele jachetei te vor ajuta să obții acel look de motociclist. De asemenea, jacheta de piele îți va oferi acel look de bad boy. Poartă o pereche de bocanci, iar ținuta va fi una completă.

  1. Geacă de piele pentru întâlnirile de la birou

Cine a spus că la o întâlnire formală nu poți purta geaca de piele preferată? Trebuie doar să o adaptezi situației formale și să o asortezi cu o pereche de pantaloni smart casual. În plus, poartă o cămasă alba și o pereche de pantofi, pentru a complete look-ul. Cu siguranță vei stârni admirația celor din juri cu alegerea pe care ai făcut-o.

Tu în ce ținute ai intrega o geacă de piele pentru bărbați? Orice ținută ai aleg, poart-o cu stil și atitudine! Te invităm pe site să descoperi toată colecția Serge Pariente și nu numai. Vei găsi toate piesele de care ai nevoie pentru a crea ținuta perfectă.

 

Lasă un comentariu